Een slijtvaste vloer dankzij Unique Floorstyling

Gietvloer

Het zal u niet zijn ontgaan. De gietvloer en de betonlook zijn momenteel een hele trend. We willen het allemaal in huis. Helaas is dit niet overal te krijgen, en daarbij wilt u niet dat u krassen krijgt op de vloer. Dit is verleden tijd dankzij de vloeren van Unique Floorstyling. Hier kunt u namelijk terecht voor gietvloeren, Beton-Ciré, troffelvloeren en grindvloeren. De moderne vloeren zijn van de beste kwaliteit, u hoeft zeker niet te vrezen voor krassen en deukjes in uw nieuwe vloer. Welke stijl u ook kiest, u bent verzekerd van een slijtvaste afwerking. De vloeren kunnen overal worden toegepast. In huizen, winkels en zelfs op kantoor.

Beton-Ciré

Het Beton-Ciré is een aanrader. Het is een cementgebonden, waterdicht product dat u zowel op de vloer als op de wand kunt aanbrengen. Zo krijgt uw woning pas echt een strakke look! Het beton wordt aangelengd met een hars, deze hars zorgt ervoor dat de vloer flexibel en krachtig is. U kunt er alles op kwijt zonder dat de vloer zal worden beschadigd. Het Beton-Ciré is praktisch en mooi. Ze behoeven geen onderhoud, als u er af en toe een doekje overheen haalt is het goed. De vloer is naadloos en egaal, schoonmaken wordt een eitje! U bepaalt zelf welke kleur u wilt, u heeft de keuze uit verschillende betontinten.

Kies voor een gietvloer

Een gietvloer is uiteraard een goede optie. Het maakt niet uit of u een vloerverwarming heeft, de vloer kan er eenvoudig overheen worden gegoten. Nooit meer koude voeten en een flexibele ondergrond dankzij de aangename gietvloeren. Ze voelen zacht aan en passen bij ieder interieur. Kies de stijl die bij u past, u kunt iedere RAL kleur krijgen die u wilt! Maak uw hele woning onderhoudsvrij en kies voor een stijlvolle gietvloer.