Een bouwbedrijf inschakelen

Een bouwbedrijf kan u helpen met de bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand of de verbouwing van het huidige pand. Een aannemer coördineert de werkzaamheden en zorgt dat de deadlines worden gehaald. De klusbedrijven in het bestand van Klussenbedrijf Houtens zijn geselecteerd op prijs – kwaliteit verhouding en er is gekeken of de werkzaamheden en bouwbegeleiding voldoende is. Bij onze selectie is dat het geval. Wij bieden u de mogelijkheid om meerdere offertes aan te vragen, zo valt het aanbod eenvoudig vergelijken.

Van plan om te gaan verbouwen?

Als u plannen hebt om te gaan verbouwen, dan begint dit bij het kiezen van een klusbedrijf. Op internet zijn ontzettend veel aannemers te vinden, maar als u alles zelf moet vergelijken, dan bent u hier veel tijd aan kwijt. Bovendien is het de vraag of u te maken heeft met een erkende vakman. Check daarom altijd of het klusbedrijf is aangesloten bij branchevereniging VLOK. Zo bent u verzekerd van een erkend bedrijf. Bij Houtens is het mogelijk om in één klik maximaal vijf offertes aan te vragen van vijf verschillende aannemers. Zo zijn deze eenvoudig te vergelijken.

Alleen erkende aannemers

Wij hebben in onze selectie uitsluitend erkende klusbedrijven opgenomen. Een erkende aannemer moet voldoen aan bepaalde eisen. Het is verstandig om een contract af te sluiten met een klusbedrijf als u gebruik gaat maken van zijn diensten. Hier kunt u de duur van het project vastleggen en de kosten hiervan. Zo komt u tijdens of na de bouw niet voor verrassingen te staan.

Project-, woning- en utiliteitsbouw

Een klusbedrijf voert alle mogelijke projecten uit, de grootte van het project maakt niet uit. Van het plaatsen van een dakopbouw tot het bouwen van een supermarkt. Voordat u begint met de verbouwing, is het belangrijk dat u de benodigde vergunningen hebt. Voor elk soort verbouwing zijn andere vergunningen nodig. Voor alle informatie met betrekking tot vergunningen kunt u terecht bij uw gemeente.

Vergelijk meerdere klusbedrijven

Voordat u gebruik gaat maken van de diensten van een bouwbedrijf, is het belangrijk dat u het aanbod zorgvuldig vergelijkt. Zo is het mogelijk om een hoop geld te besparen, waar u een hoop leuke dingen van kunt doen. Bij Houtens is het mogelijk om in één klik meerdere offertes aan te vragen, zo hebt u een duidelijk overzicht van het aanbod. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend.