Woningontruiming prijzen

woningontruiming prijzen

Benieuwd naar de kosten voor woningontruiming? Of u nu als particulier een verhuisbedrijf wilt inschakelen, of als bedrijf een vakkundige bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden aan een erkend verhuis- en ontruimingsbedrijf. In beide gevallen geldt dat u de verhuizing niet zomaar aan het eerste de beste verhuisbedrijf uitbesteed, maar hiervoor een erkende verhuizer inhuurt. Een woningontruiming, bedrijfsruimte ontruiming of (senioren)verhuizing is in goede handen. Onderstaand meer informatie over de prijzen van woningontruiming.

In de meeste gevallen worden wij ingeschakeld als er een huisontruiming moet plaatsvinden na overlijden van de bewoner/eigenaar en bij verhuizing van senioren naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis, maar ook bijvoorbeeld als er sprake is van emigratie of partners die gaan samenwonen waardoor er in feite één huis overblijft (en daarbij vaak ook een hele of gedeeltelijke inboedel). Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een woningontruiming of een bedrijfsontruiming? In geval van een woningontruiming of bedrijfsontruiming zorgen wij eveneens voor goede en een snelle afwikkeling.

Wat kost een woningontruiming?

Kosten Gemiddelde prijzen
Ontruimen van een (senioren) kamer €150 – €350
Woning met twee kamers €200 – €550
Eengezinswoning €600 – €1500
3 slaapkamers of meer €1000 – €2000
Vloerverwijdering €2,50 per m2
Voorrijkosten €0,25 – €0,50 per kilometer
Afvalstortkosten €150 – €750

Of u nu als particulier een verhuisbedrijf wilt inschakelen, of als bedrijf een vakkundige bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden aan een erkend verhuis- en ontruimingsbedrijf. Een woningontruimingsbedrijf ruimt de woning na overlijden volledig op. Alle nog aanwezige meubels en spullen gaan naar een kringloopwinkel of veilinghuis. Woningontruiming Vandaag is gespecialiseerd in een huis verkoopklaar maken, seniorenverhuizing, en woning ontruimen na overlijden.

Wanneer u al genoeg heeft aan al uw emoties, is het aan te raden om een goed verhuisbedrijf uw woningontruiming te laten coördineren en uitvoeren. Vooraf wordt besproken wat uw wensen zijn of het nou gaat om het bezemschoon opleveren van uw oude woning of bijvoorbeeld een complete inboedel ontruiming na een overlijdensgeval. Wilt u bijvoorbeeld zelf de inboedel scheiden, of de woning netjes achterlaten, dan hoeft u hier bij het ontruimingsbedrijf niet voor te betalen.

Woningontruiming na overlijden

Soms komt het voor dat na het overlijden van een dierbare een spoedontruiming nodig is. Bijvoorbeeld wanneer iemand een tijdje in een hospice heeft gelegen en ook nog een eigen woning had.

Een woningontruimingsbedrijf helpt u om de tuin, het balkon en vooral ook het huis van de overledene netjes, leeg en verzorgd achter te laten. Huis ontruiming leegmaken na een overlijden, Wij ontruimen, schoonmaken en ontsmetten gehele woning als de overledene langere tijd in de woning heeft gelegen. Voor woningontruiming na overlijden Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen dan zijn wij u graag van dienst.

Een woningontruimingsbedrijf neemt rustig de tijd om te weten wat uw wensen zijn en maken ter plaatse een offerte op voor de ontruiming na overlijden. Na goedkeuring gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het uitruimen van de woning. Na overlijden van een dierbare is het voor de nabestaanden niet altijd mogelijk of gewenst om de woning van de overledene te ontruimen en in nette staat voor opvolging te presenteren.

Woningontruiming na overlijden kosten

Optie Gemiddelde kostprijs
2 verhuizers + 20 kubieke meter verhuiswagen Tussen 500 & 750 euro
3 verhuizers + 20 kubieke meter verhuiswagen Tussen 850 & 1.050 euro
3 verhuizers + 50 kubieke meter verhuiswagen Tussen 1.150 & 1.450 euro

Tip: Meer informatie over woningontruiming vind je op De website van De Woningontruimers.

Dit vind je misschien ook leuk...